Skip to main content

Mellékhatások

 • Az álmosság nem várható hatás, ha a terméket a betegtájékoztatóban előírtaknak megfelelő dózisban alkalmazza.

  Tudjon meg többet

 • A javasolt adagban történő alkalmazás esetén az Advil káros hatása a májra nagyon ritka, de okozhat májbetegséget, kóros májműködést, hepatitiszt és sárgaságot, illetve megnő az előfordulás esélye magasabb dózisok alkalmazásakor. Kérje ki kezelőorvosa tanácsát, mielőtt alkalmazni kezdené az Advilt, ha májzsugorban vagy egyéb májműködési zavarban szenved.

  Tudjon meg többet

 • A javasolt adagban történő alkalmazás esetén az Advil káros hatása a vesékre nagyon ritka, de megnő az előfordulás esélye magasabb dózisok alkalmazásakor. Kérje ki kezelőorvosa tanácsát, mielőtt alkalmazni kezdené az Advilt, ha Ön vízhajtót szed vagy vesebetegségben szenved.

  Tudjon meg többet

 • Bár az ibuprofén okozhat gyomorfekélyt, ez általában magasabb dózis vagy hosszan tartó alkalmazás esetén alakul ki. A nemkívánatos hatások előfordulása minimálisra csökkenthető, ha a tünetek kezelésére a legkisebb hatásos dózist a lehető legrövidebb ideig alkalmazzák . Azonban, ha Ön gyomor-bélrendszeri problémákkal küzd, mint gyomorégés, kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt alkalmazni kezdené az Advilt.

  Tudjon meg többet

 • Nem. Azonban tartsa észben, hogy bár az Advil esetén nem figyelhető meg tolerancianövekedés, a vény nélkül kapható fájdalomcsillapítókat (köztük az Advilt), nem ajánlott 3 napnál tovább alkalmazni orvosi javaslat nélkül.

  Tudjon meg többet

 • Nem. Az ibuprofén nem okoz függőséget, és nem mutat addiktív tulajdonságokat. Tanulmányok kimutatták, hogy az ibuprofén a szervezetre hat (perifériásan), nem az agyra (centrálisan). Az Advil nem narkotikum.

  Tudjon meg többet

 • A széleskörű felhasználás és számos klinikai tanulmány is bebizonyította, hogy az Advil az előírtaknak megfelelő használat esetén egy biztonságos és hatékony vény nélkül kapható fájdalomcsillapító.

  Tudjon meg többet