Skip to main content

Termékek

 • Az Advil Cold Rapid 200 mg/30 mg lágy kapszula csökkenti a megfázáshoz és az influenzához társuló orr,-illetve orrmelléküreg-dugulást, mely fejfájással, lázzal és fájdalommal jár.

  Tudjon meg többet

 • Jelenleg nincs ismert gyógymód az ízületi gyulladásra. Az Advil azonban átmenetileg csökkentheti az ízületi gyulladással járó kisebb fájdalmakat. Tovább információért az ízületi gyulladás megfelelő kezeléséről, forduljon kezelőorvosához.

  Tudjon meg többet

 • Az Advil Ultra Forte lágy kapszula ibuprofén hatóanyagot tartalmaz. Az ibuprofén az ún. nem-szteroid gyulladásgátlók csoportjába tartozik. Láz-, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van. A lágy kapszula folyékony formában és nagy dózisban tartalmazza az ibuprofén hatóanyagot, ami gyors felszívódást eredményez, és ezáltal gyorsan, akár 10 perc alatt elkezdi csillapítani a fájdalmat. A fájdalomcsillapító hatás 8 órán át tart.

  Tudjon meg többet

 • Az Advil Ultra lágy kapszula ibuprofén hatóanyagot tartalmaz. Az ibuprofén az ún. nem-szteroid gyulladásgátlók csoportjába tartozik. Láz-, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van. A lágy kapszula folyékony formában tartalmazza az ibuprofén hatóanyagot, ami gyors felszívódást, és ezáltal gyors fájdalomcsillapító hatást eredményez.

  Tudjon meg többet

 • Nem ajánlott a terméket a lejárati idő után felhasználni, ugyanis az összetevők hatékonysága csak a dobozon feltüntetett időpontig garantált.

  Tudjon meg többet

 • Klinikai vizsgálatokban az Advil Ultra Forte lágy kapszula gyorsabban és hatékonyabban csillapította az epizódikus tenziós fejfájást, mint 1000 mg paracetamol.

  Tudjon meg többet

 • Az Advil Ultra Forte lágy kapszula alkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, izomfájdalmak kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint menstruációs fájdalom, hátfájás, fejfájás, migrén, fogfájás csillapítására, lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására felnőtteknél és 12 éven felüli gyermekeknél.

  Tudjon meg többet

 • A prosztaglandinok a gyulladásos folyamatokban képződnek a szervezetben, és fájdalmat, valamint lázat okoznak. Az Advil átmenetileg gátolja a prosztaglandin-szintézist, ezáltal csökkentve a fájdalmat és a lázat.

  Tudjon meg többet

 • Ezeket a gyógyszereket mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy a gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

  Szájon át történő alkalmazásra, és csak rövid távú használatra javasoltak.

  Felnőttek, serdülők, és 12 év feletti gyermekek: A legkisebb hatásos adagban kell alkalmazni a tünetek enyhítéséhez szükséges legrövidebb ideig.

  Az Advil Ultra lágy kapszula 200mg ibuprofént tartalmaz hatóanyagként, ajánlott adagja: 4-6 óránként 1 vagy 2 kapszula, szükség

  Tudjon meg többet